Menu

Gevelreiniging

Schoonmaakbedrijf Prent is ook gespecialiseerd in het reinigen van gevels. De gevelreiniging kan worden ingedeeld in de volgende specialisaties; sandwash, hogedrukreiniging, chemische reiniging, hydrofoberen, het verwijderen van graffiti en het vervangen van voegwerk. Wij kunnen onze diensten verlenen aan bedrijven en particulieren. Ook kan Schoonmaakbedrijf Prent daken, dakgoten, groene aanslagen en dakpannen reinigen.

Sandwashing en hogedrukreiniging

Bij zowel sandwashing als bij het reinigen met de hogedrukreiniger wordt gebruik gemaakt van een straalmachine. Deze straalmachines kunnen met gemak de vuilste oppervlaktes reinigen. Deze methodes worden wereldwijd gebruikt. Het voordeel aan deze manier van reinigen is dat er weinig zand vrijkomt, waardoor het oppervlak na reiniging daadwerkelijk schoon is.

Chemische reiniging en hydrofoberen

Vervuilde oppervlakken kunnen schoon worden gemaakt door middel van het gebruik van chemicaliën. Schoonmaakbedrijf Prent maakt uitsluitend gebruik van milieubewuste reinigingsproducten, waardoor het vervuilen van de grond tot een minimum wordt beperkt. Chemicaliën worden voornamelijk gebruikt bij het reinigen van de grond en van apparaten. Hydrofoberen wordt daarentegen gebruikt voor het reinigen van uw gevel. Met het hydrofoberen wordt het oppervlak waterafstotend gemaakt. Hierdoor zullen problemen als schimmeloverlast en andere zaken worden voorkomen.

Het verwijderen van graffiti en het vervangen van het gevelvoegwerk

Veel bedrijven hebben last van graffiti art op hun panden. Dit wordt helaas veroorzaakt door anderen en het staat vaak slordig. Schoonmaakbedrijf Prent is gespecialiseerd in het verwijderen van graffiti art. Ook bieden wij de mogelijkheid om graffiti zones te beschermen door middel van een speciale coating. De laatste dienst die wij bieden in de categorie gevelreiniging is het vervangen van het voegwerk. Het oude voegwerk zal worden verwijderd en in overleg met u zullen wij nieuw voegwerk plaatsen.

Contact opnemen met ons personeel

Ons personeel is gespecialiseerd in het reinigen van glazen. Ons personeel heeft jarenlange ervaring opgedaan en weet exact op welke manier de glasbewassing moet worden verzorgd. Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw glas kan reinigen? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Prent aan het juiste adres.

U kunt dagelijks contact met ons opnemen via de e-mail of per telefoon. Onze medewerkers zullen u zo goed mogelijk te woord staan, en kunnen u helpen bij het opstellen van een plan voor uw glasbewassing.

Kijk ook eens bij onze andere diensten;

Related https://justdomyhomework.com no categories buy essays online admissions, application tips tags application tips, message, phone call, question top 10 tips for communicating with us no.