Menu

Glasbewassing

Glazen wassen is een apart vak op zich. Niet iedereen heeft de capaciteit en de ervaring om glazenwasser te worden. Schoonmaakbedrijf Prent heeft wél de ervaring en de capaciteit om uw glazen te wassen. Wij reinigen de kozijnen van uw bedrijfspanden en particuliere gebouwen, in onder andere de omgeving Hoogeveen. Wij kunnen de glasbewassing voor zowel de binnenkant als de buitenkant van uw pand verzorgen.

Onze glasbewassingsdiensten

Schoonmaakbedrijf Prent heeft een groot aanbod aan diensten. Wanneer het aankomt op de reiniging van uw glas, kunt u ons bedrijf inschakelen. Schoonmaakbedrijf Prent uit Hoogeveen levert verschillende diensten in de glasbewassing. Zo werken wij voor zowel particulieren als voor zakelijke bedrijven, en kunt u ons inschakelen voor de schoonmaak van uw kozijnen, kantoren en huizen.

Hoogwerkers

Sinds 2006 is de wet, die geldt voor glazenwassers, drastisch veranderd. Waar vroeger een glazenwasser gebruik mocht maken van hoge ladders, mogen de Nederlandse glazenwassers sinds 2006 alleen nog maar gebruik maken van een ladder van 10 meter hoog. Ramen hoger dan 10 meter moeten echter ook schoon worden gemaakt. Daarom is Schoonmaakbedrijf Prent tegenwoordig in het bezit van een hoogwerker. Deze hoogwerker komt tot 36 meter hoog. Door middel van deze hoogwerker kunnen wij ook hogere bedrijfspanden en appartementen reinigen.

Contact opnemen met ons personeel

Ons personeel is gespecialiseerd in het reinigen van glazen. Ons personeel heeft jarenlange ervaring opgedaan en weet exact op welke manier de glasbewassing moet worden verzorgd. Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw glas kan reinigen? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Prent aan het juiste adres.

U kunt dagelijks contact met ons opnemen via de e-mail of per telefoon. Onze medewerkers zullen u zo goed mogelijk te woord staan, en kunnen u helpen bij het opstellen van een plan voor uw glasbewassing.

Kijk ook eens bij onze andere diensten;

In maize, this barrier https://admission-writer.com/ is established within 45 seconds after the initial sperm fusion with the egg.